Om författaren

Välkommen till Författare Jesper Perssons webbplats! Här kan du ta del av berättelser och inblickar i Jespers liv som författare. Utforska hans kreativa värld och njut av spännande berättelser som tar dig på äventyr.


Varmt välkommen!

Motto: Förtroende är bra - Kontroll är bättre

Här kan du och ditt företag

ta del av inspirerande och lärorika föreläsningar. Upptäck varför en föreläsning med Jesper kan ge er nya insikter och hjälpa er på er resa mot framgång.

Författaren Jesper Persson, en internationellt berömd författare som har blivit nominerad hela 6 gånger under loppet av de senaste 17 åren. Utforska hans spännande liv och upptäck hans framstående författarskap.

Kund 1 berättar: "Jag var jätteorolig inför föreläsningen med Jesper, som har en koppling till MC-kulturen, men han var både trevlig och kunnig." Jesper Persson imponerar med sin erfarenhet och expertis.

Kund 2 berättar: Är företagare och valde gå med öppna ögon på denna föreläsning med Jesper och fick en chock hur svenska myndigheter kan lösa problemen. Jag går gärna på fler föreläsningar av Jesper.

Kund 3 berättar: Är lärare på skolan som tagit en föreläsning av Jesper Persson med eleverna som går här. Denna föreläsning gjorde förmodligen stort intryck på både lärare och elever.

Började med en film som slutade med en smäll som skulle symbolisera ett handgranats skott. Kan tala om att många höll på att kissa på sig och många gick för att röka i pausen.

Det var en mycket spännande och berörande berättelse Jesper höll och jag tar gärna fler föreläsningar.

Boka föreläsning